Home Reistips Heb jij al zomerplannen? Ontdek de zomercollectie van Protest! + kortingscode

Heb jij al zomerplannen? Ontdek de zomercollectie van Protest! + kortingscode

door Travelwriter.nl
Protest zomercollectie 2022 kortingscode

Heb jij al reisplannen gemaakt voor deze zomer? Ik ben in ieder geval al volop aan het kijken naar mooie bestemmingen. Als dit voor jou ook geldt, kijk dan ook alvast eens naar de kleding die jij meeneemt op reis. Ik neem je in deze blog mee in de zomercollectie van Protest en laat je de trends en de nieuwste producten zien. Deze zomerjurkjes, korte broeken en bikini’s mogen mee in je koffer! Én je shopt ze met een fijne kortingscode.

Protest zomertrends 2022

Nu de zon langzaam tevoorschijn komt is het tijd om je garderobe uit te breiden met een aantal nieuwe looks. Dit zijn volgens Protest de dames streetwear trends van 2022.

Deze lente is dat eerst de bloemenprint. Liefst in opvallende kleuren die zorgen voor een kleurrijke explosie op jouw outfit. Combineer je dit met de piramide, dan zit je helemaal goed. En wat is die piramide dan, hoor ik je denken? Deze trend draait om lagen waarmee je volume creëert. Jurkjes* of rokjes die verschillende speelse lagen hebben en hierdoor ideaal zijn om over je favoriete bikini aan te trekken als je naar het strand gaat.

Iets netter zijn de wikkeljurkjes. Deze jurken passen bij ieder lichaam en je draagt ze zowel overdag als ’s avonds. Een must-have voor deze zomer! En Protest zou Protest niet zijn als de dierenprints niet terug zouden komen. Dit seizoen heeft Protest zich laten inspireren door de zebra.

Dames bikini trends 2022

En nu heb ik het gehad over jurkjes om over je bikini aan te trekken, maar hoe zit het met de bikini’s* zelf? Dit zijn volgens Protest de nieuwste zwemkledingtrends.

Helemaal goed zit je met bikini’s met glans. In de zon of op een zomers strandfeest zijn glans en glitters nog mooier. Extra glamour creëer je met een luxueuze stof zoals fluweel. En ja: Protest heeft functioneel fluweel gevonden dat geschikt is om mee in zee te springen. Iets meer bohemien is smokwerk. Want ook structuur en textuur zijn trends voor deze zomer. Net als ruches die op sommige van de Protest badpakken* en bikini’s zijn geplaatst.

De bloementrend die je bij de kleding zag, komt ook terug in de badmode. Denk aan tropische prints met weelderige bladeren en felle bloemen. Maar ook aan ditzy: een klein en fijn dessin dat willekeurig over de stof verspreid is. In dit geval dus een bloemige ditzy voor een kleurrijke explosie op jouw zwemkleding.

Goed om te weten! De volledige zwemkledingcollectie van Protest is PFC-vrij. Hierdoor wordt het gebruik van deze chemische stof beperkt en wordt het milieu minder belast.

Kortingscode voor Protest!

Dit zijn de trends uit de zomercollectie van Protest! Bloemen en bladerenprints, wikkeljurkjes en smokwerk, ditzy en glans. Genoeg om uit te kiezen!

Wil jij ook iets bestellen uit de Spring/Summer 22 campagne van Protest? Met de code travelwriter10 krijg je 10% korting op zowel op de nieuwe als oudere collecties. Deze code is geldig tot en met 31-10-2022.

* Disclaimer: dit artikel betreft een samenwerking

Meer lezen:

Laat een bericht achter!