Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op travelwriter.nl. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de disclaimer.

INHOUD

Er wordt veel aandacht besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of niet (meer) volledig zijn. De informatie op travelwriter.nl kan op elk moment gewijzigd worden. Aan de inhoud kan geen enkel recht ontleend worden.

travelwriter.nl en Aniek Rooderkerken kunnen onder geen beding aansprakelijk worden gesteld voor eventuele directe of indirecte schade, in welke vorm dan ook, die het gevolg zijn van het gebruik van travelwriter.nl. Tevens is travelwriter.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

AFBEELDINGEN EN TEKST

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van travelwriter.nl en Aniek Rooderkerken, tenzij anders vermeld. Op de gehele website, op alle content en video’s, berust copyright. Indien er ander beeldmateriaal is gebruikt dan zijn de bronnen vermeld. Mocht je teksten of foto’s van deze website willen gebruiken, dan kan dat uitsluitend met schriftelijke toestemming en met een verwijzing naar deze website.

SAMENWERKINGEN

Travelwriter.nl werkt samen met bedrijven en bestemmingen op het gebied van destination marketing en brand ambassadorship tot aan eerlijke productreviews. Gesponsorde artikelen en advertorials worden enkel geplaatst op voorwaarde dat het bericht binnen de niche en bij de doelgroep van travelwriter.nl past. Gesponsorde artikelen en advertorials zullen als zodanig worden aangemerkt. Door dit bij een artikel te vermelden ontstaat hier geen onduidelijkheid over. Gratis gastblogs en linkjes worden niet geplaatst en er wordt niet gedaan aan linkruil en/of bloguitwisseling.

GESPONSORDE PRODUCTEN, REIZEN EN DIENSTEN

Op travelwriter.nl verschijnen artikelen waarin producten, reizen en diensten genoemd worden. In sommige gevallen zijn deze gesponsord. Ondanks dat deze producten niet zelf aangeschaft zijn of deze reizen niet zelf betaald zijn, zal er altijd een eerlijke mening gegeven worden over de producten, reizen en diensten. travelwriter.nl gaat alleen samenwerkingen aan die passen bij de inhoud van de website. Dit geldt voor zowel betaalde als onbetaalde artikelen, reviews en winacties. Wanneer een artikel een product, reis of dienst bevat die is gesponsord of wanneer het artikel is ontstaan door middel van een (betaalde) samenwerking, zal dit duidelijk worden vermeld in het artikel.
Bij vragen over de disclaimer kan contact op worden genomen via aniek@travelwriter.nl .

Sharing is caring!