Home Reisblogs Deze reisboeken verdienen een plekje in jouw boekenkast!

Deze reisboeken verdienen een plekje in jouw boekenkast!

door Travelwriter.nl
Deze reisboeken verdienen een plekje in jouw boekenkast!

In tijden waarin je minder kan reizen dan je misschien zou willen, is het extra fijn om in een reisboek te duiken. Om weg te dromen bij verre bestemmingen of mooie plekjes dichtbij huis. Deze reisboeken verdienen een plekje in jouw boekenkast!

Lonely planet - Wijnroutes Europa

Wijnroutes Europa

In Lonely Planet Wijnroutes Europa ontdek je 40 routes door prachtige Europese wijnstreken. Van Alentejo in Portugal tot Transsylvanië in Roemenië en van South Downs in Engeland tot Puglia in Italië. Ontmoet de wijnmakers van de beste lokale wijnhuizen en ontdek de plaats, de mensen en hun tradities aan de hand van de plaatselijke wijn. Bezoek met dit boek de opwindendste toeristische wijnregio’s van Europa! Bestel Lonely planet – Wijnroutes Europa hier.

Bucketlist reizen door Marloes de Hooge

Bucketlist reizen

In Bucketlist reizen beschrijft Marloes de Hooge 25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben. Van een mysterieuze droom die werkelijkheid wordt in Marrakech tot het land van vuur en ijs: IJsland. Van een roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten tot Jordanië, de parel van het Midden-Oosten. Met praktische informatie, handige tips en inspirerende foto’s. Bestel Bucketlist reizen hier.

Happy Campers

Happy campers

Happy Campers is Caravanity’s ode aan de lifestyle van het kamperen. Femke Creemers en Marijn de Wijs brachten in Happy Campers meer dan 45 bijzondere, toffe caravans, campers en andere kampeermiddelen samen. Van over-de-top-gepimpt tot stijlvol gedecoreerd en in ere hersteld; van een 50 jaar oude vintage caravan tot een nieuwe sleurhut. De meer dan 250 schitterend vormgegeven pagina’s met grandioze foto’s zorgen voor instant verwondering, vrolijkheid, enthousiasme en een hoog ‘wil ik ook gehalte’. Bestel Happy Campers hier.

Backpack Bestemmingen door Roëll de Ram

Backpack bestemmingen

Roëll de Ram reist de hele wereld rond voor haar blog We Are Travellers én schreef hier een boek over. In Backpack bestemmingen deelt ze de beste landen voor de mooiste backpackreizen. Van de mooiste plekjes in Sri Lanka tot een roadtrip door het ruige IJsland en wekenlang rondtrekken door het imposante Zuid-Afrika. Ze geeft je daarbij handige tips, de mooiste reisroutes en deelt prachtige foto’s. Een boek voor échte reisliefhebbers! Bestel Backpack Bestemmingen hier.

Verliefd op Nederland door Roëll de Ram

Verliefd op Nederland

Blijf je liever dichter bij huis? Roëll verzamelde in Verliefd op Nederland de mooiste plekken van ons land.Van avontuurlijke natuur waar het barst van het wildlife tot b­ijzondere accommodaties waar je maar wat graag een nachtje logeert. In ‘Verliefd op Nederland’ vind je wereldberoemde highlights, culturele hotspots, toffe steden, mooie boottochten, goede restaurants en heerl­ijke stranden. Dit boek gaat je verleiden om vaker in Nederland op vakantie te gaan. Bestel Verliefd op Nederland hier.

Wat zijn jouw favoriete reisboeken?

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een product koopt of een reis boekt via een van deze links, ontvangt travelwriter.nl een kleine commissie zónder extra kosten voor jou.

Meer lezen:

3 comments

Lindaschrijfthetop 22 september 2020 - 21:14

Wat een handige reisboeken!

Reply
Sonja 31 oktober 2020 - 17:35

zitten leuke boeken tussen die ik zeker eens ga bekijken bij de boekhandel (na deze tweede lockdown)

Reply
Aniek 1 november 2020 - 09:58

De lockdown is wel een goede reden om meer te lezen. Ik heb de afgelopen maanden zo veel boeken gelezen.

Reply

Laat een bericht achter!