Home Reistips Vakantiefoto’s bewaren – dit zijn de leukste manieren!

Vakantiefoto’s bewaren – dit zijn de leukste manieren!

door Travelwriter.nl
Vakantiefoto’s bewaren

Heb jij deze zomer op vakantie ook zoveel mooie foto’s gemaakt? Grote kans dat ze nog steeds op je telefoon of in een mapje op je laptop staan. En dat is eigenlijk zonde, want er is niets leuker dan vakantiefoto’s af te drukken zodat je er iedere dag naar kunt kijken. In deze blog deel ik de leukste manieren om jouw vakantiefoto’s af te drukken en op te hangen in huis.

Een grote vakantiefoto afdrukken

De leukste manier om je vakantiefoto op te hangen in huis is om deze extra groot te laten afdrukken. Zo kun je de foto een mooi plekje geven in de woonkamer. Je kunt de foto op fotopapier laten printen en een mooie fotolijst uitzoeken. Of maak een collage van de mooiste vakantiefoto’s. Hang lijstjes in verschillende maten aan de muur, en wissel de foto’s om de paar maanden.

Vakantiefoto op hout

Wil je iets creatiever te werk gaan, dan is het misschien een idee om jouw foto op hout te laten printen. Je ziet de houtnerven door de fotoafdruk heen, en dat geeft je foto direct een stoere en robuuste uitstraling.

Een collage van foto’s

Heb je verschillende mooie vakantiefoto’s en kun je eigenlijk niet geen keuze maken? Dan kun je zo natuurlijk ook allemaal laten afdrukken. Kijk dan eens verder dan standaard foto’s. Kies voor een mooie posterwand aan de muur of laat de foto’s in ronde vormen of hexagonen printen. Ook kun je ervoor kiezen om niet alleen maar vakantiefoto’s af te drukken, maar deze te combineren met mooie teksten. Je kunt al je creativiteit kwijt en zo heb je alle bijzondere momenten bij elkaar.

Op een prikbord of wandrek

Wil je vaak van foto’s wisselen, of heb je geen grote muur vrij, dan kun je ook een leuke fotohoek maken. Hiervoor hang je een prikbord of wandrek op. Met kleine pinnetjes of wasknijpers maak je er een vrolijk geheel van. En je kunt de foto’s zo vaak wisselen als je wilt. Je maakt je ‘vakantiehoekje’ helemaal af door er bijvoorbeeld ook vliegtickets of museumkaartjes bij te hangen. Zo herinner je je alle mooie momenten van je vakantie.

Op canvas laten drukken

De mogelijkheden om foto’s af te drukken zijn eindeloos, dus kies wat het beste in jouw interieur past. Misschien is dit wel een canvas foto, maar je hebt volop andere materialen zoals plexiglas en aluminium. Kijk vooraf goed welk materiaal het beste staat in jouw interieur, want ieder materiaal heeft een eigen uitstraling. Een groot canvas doek aan de muur is wel een echte eye-catcher in de woonkamer.

Vakantiefoto’s bewaren doe je dus zo! Heb jij nog meer leuke tips? Deel ze in een reactie!

Disclaimer: deze blog betreft een samenwerking

Meer lezen:

Laat een bericht achter!