Travelwriter.nl

Welkom op travelwriter.nl, waar je de mooiste reisverhalen leest op het snijvlak van reizen, cultuur, UNESCO en outdoor. Op travelwriter.nl lees je over een culturele citytrip in Europa tot een avontuurlijke verre reis naar een ander continent. Unieke reisbestemmingen, bijzondere stedentrips en de mooiste Unesco werelderfgoed sites. Voor reizigers die geïnteresseerd zijn in avontuurlijk, cultureel en authentiek reizen en net even dat stapje verder willen gaan. Want een beetje nieuwsgierigheid naar ander culturen brengt bijzondere ervaringen! En dat is niet altijd aan de andere kant van de wereld.

Cultuur, natuur en UNESCO werelderfgoed

Travelwriter.nl is het Nederlands reisblog van Aniek (1987), woonachtig in het mooie Utrecht. Aniek schrijft over bijzondere reizen, mysterieuze culturen, historische steden en unieke bestemmingen. Ze gaat een beetje avontuur hiervoor niet uit de weg en heeft als ultieme doel alle UNESCO sites bezocht te hebben. Ze daagt zichzelf graag uit op de racefiets en traint met het Human Power Team voor een wereldsnelheidsrecord in Battle Mountain, Nevada.

Aniek deelt verhalen en avonturen die het verdienen opgeschreven te worden, op het snijvlak van reizen en cultuur. Het resultaat is een online reismagazine vol inspirerende reisverhalen en persoonlijke traveltips én zo nu en dan artikelen in tijdschriften en vakmagazines.

ps; heb je ook al een kijkje genomen op Italië Uitgelicht?

Sharing is caring!