Home Reisblogs Leg jouw mooiste vakantieherinneringen vast op canvas!

Leg jouw mooiste vakantieherinneringen vast op canvas!

door Travelwriter.nl
Het mooiste strand van Griekenland

Herken jij dit ook? Op reis maak je volop foto’s maar eenmaal thuis ontbreekt het je aan tijd om ze af te drukken in een mooi album, of een grote foto op canvas te kiezen voor aan de muur. Jammer toch? Want juist als je foto’s afdrukt komen alle vakantieherinneringen weer terug.

Zelf ben ik dan vooral fan van foto’s aan de muur. Een fotoalbum belandt al snel weer in de kast maar een foto op canvas* aan de muur zie je iedere dag. Zo denk je weer terug aan dat ene mooie plekje waar jullie samen zo fijn gegeten hebben, aan die verre reis met de kinderen toen ze nog zo klein waren. Dat is toch geweldig om steeds weer te zien?!

Waardevolle herinnering

Denk eens terug aan jouw mooiste herinneringen. Zeker bij mij zijn dat vaak momenten en avonturen die ik op reis meemaak. Want dan laat je het drukke (werk)leven even los, neem je even wat gas los en maak je wat meer tijd vrij voor je partner of je gezin. En zeker als je dan op een mooie bestemming bent is dit een perfecte setting voor bijzondere momenten. Samen genieten van een mooie zonsondergang of met zijn allen eten met uitzicht op zee in Griekenland. Dat zijn momenten waar je graag keer op keer aan herinnerd wordt.

Dat geweldige etentje in Griekenland

Foto op canvas

Laat je een foto op canvas afdrukken, dan wordt deze geleverd met een gratis ophangsysteem. Zo kan de foto meteen aan de muur, wel zo handig! Om je foto iets extra’s te geven, kun je ervoor kiezen deze in te laten lijsten of om juist meerdere foto’s te combineren. Zo kun je al je vakantieherinneringen op één doek vastleggen. Er zijn veel online services waar je gebruik van kunt maken om van jouw favoriete herinneringen een prachtig wanddecor te maken. Een goed voorbeeld is Albelli. Hier heb je veel verschillende creatieve opties om er iets speciaals van te maken, en alle positieve reviews laten zien dat je echt een mooi product (en goede service) krijgt.

Waar wacht je nog op? Als je dit weekend je mooiste foto’s uitzoekt en af laat drukken, hangen deze mooie herinneringen een paar dagen later aan de muur. Of je geeft ze cadeau aan familieleden, die waarderen het misschien wel net zoveel!

Mooie herinnering: samen wandelen in de bergen

*Disclaimer: deze blog betreft een samenwerking.

Meer lezen:

Laat een bericht achter!