Home Europa Even heerlijk er tussenuit bij Buitenhof de Leistert

Even heerlijk er tussenuit bij Buitenhof de Leistert

door Travelwriter.nl
Buitenhof de Leistert

Het lijkt er op dat de zomer nu toch écht voorbij is. Jammer, want ik had nog wel even van de warme zomeravonden en dagen op het strand willen genieten. Aan de andere kant is de herfst ook prachtig. Het is een ideaal jaargetijde om er even een weekendje tussenuit te gaan, naar Buitenhof de Leistert bijvoorbeeld.

Bungalowpark Nederland

Ben je op zoek naar een bungalowpark Nederland? Bekijk dan Buitenhof de Leistert eens. Je kunt er bungalows van 4 tot en met 18 personen huren. Van specifieke bungalows voor gezinnen met kinderen, tot culinaire-, buitenleven- en wellness bungalows. De meest luxe beschikken zelfs over een sauna, whirlpool en overdekt terras. Daar zie ik mezelf wel een paar dagen vertoeven. Extra leuk: er zijn bungalows die zijn vormgegeven in een Limburgse boerderijstijl. Het bungalowpark ligt dan ook midden in Limburg, in de buurt van Roggel.

In de omgeving

En denk je aan Limburg, dan weet je dat er genoeg te doen is. Fietsen bijvoorbeeld – en deze fietsen kun je trouwens huren bij de receptie. Maar denk ook aan een bezoekje aan Kasteel de Keverberg in Kessel, een van de oudste kastelen van ons land. Of het 13e eeuwse Kasteel Hoensbroek, dat ontzettend leuk is voor kinderen. Er is een spannende speurtocht te doen in en om het kasteel.

Houd je van attracties dan kun je de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux uitproberen in Attractiepark Toverland. Voor volwassenen is er in de buurt van De Leistert het Limburgs Museum Venlo, waar je ontdekt hoe duizenden jaren geleden de geschiedenis van Nederland begon. Hierna zou ik zelf de dag nog afsluiten met een rondleiding door Bierbrouwerij Lindeboom. Mét een proeverij, uiteraard.

Genoeg te doen

Maar eigenlijk hoef je het park niet eens af. Er is namelijk genoeg te doen. Wat denk je van een heerlijk subtropisch zwembad waar je met het hele gezin kunt zwemmen? Of de adventure golfbaan met 18 uitdagende holes met flinke hoogteverschillen en hindernissen? Vanaf half mei tot en met eind augustus is het buitengolfslagbad geopend. En er zijn indoor- en outdoor speeltuinen om te spelen, er zijn sportvelden, midgetgolfbanen en verschillende restaurants.

Denk vooruit

Nu gaf ik aan het begin van deze blog al aan dat het een goed idee is om in de herfst nog op pad te gaan. Maar ben jij niet zo’n fan van de herfst? Denk dan alvast even vooruit. Het is namelijk slim om nu al je weekendjes weg te boeken voor het komende voorjaar. En zoek jij nog naar campings open met pasen? In je bungalow of in je eigen kampeermiddel kun je op vakantiepark de Leistert heerlijk genieten van het Paasontbijt.

Zie jij jezelf al op vakantie gaan bij De Leistert?

Disclaimer: dit artikel betreft een samenwerking. Alle afbeeldingen via Buitenhof de Leistert

Meer lezen:

Laat een bericht achter!