Home Natuur Deze kledingstukken mag je niet vergeten op wintersport + Protest kortingscode!

Deze kledingstukken mag je niet vergeten op wintersport + Protest kortingscode!

door Travelwriter.nl
Protest wintersportkleding

We hebben een jaartje over moeten slaan, maar deze winter kunnen we hopelijk weer op wintersport gaan! Ik vertel je welke kledingstukken je echt niet mag vergeten als je op wintersport gaat, en wat mijn favoriete items uit de nieuwe Protest-collectie zijn. Én ik heb een 10% kortingscode bij Protest voor jou!

Wintersport! Kijk jij er ook al zo naar uit? Over een paar maanden kunnen we hopelijk eindelijk weer richting de sneeuw gaan. Het is nu dus het perfecte moment om op zoek te gaan naar nieuwe skikleding! Ik deel de items die je echt niet mag vergeten als je op wintersport gaat, en laat je meteen de nieuwe Protest-wintersportcollectie zien.

Protest FW2122

Winterjas

Met stip op een staat de winterjas. Ik ben fan van de mooie pastelkleurige wintersportjassen van Protest, zoals de mooie roze jas die je hierboven ziet. Bij jassen let je er altijd op dat ze een goede waterkolom hebben. Die geeft aan in hoeverre een kledingstuk waterdicht is. Houd aan dat je bij skiën een waterdichtheid van zo’n 10.000 mm nodig hebt (10K). Dan is een jas waterdicht, maar nog wel ademend.

Bekijk de dames winterjassen en heren winterjassen*.

Skibroek

Een goede skibroek is waterdicht. Dat beschermt je niet alleen tegen flinke sneeuwbuien, maar zorgt er ook voor dat je droog blijft na een buiteling door de sneeuw. Want als je eenmaal nat bent geworden in de sneeuw, krijg je het nooit meer warm. Als je veel valt is een goede skibroek echt je redding.

Bekijk de dames skibroeken* en heren skibroeken*.

Skipully

Van skipully’s kun je er eigenlijk niet genoeg hebben. Dit is een fijne tussenlaag om te dragen tussen je thermokleding en je ski-jas. En ook lekker om te dragen naar de apres ski. Houd er rekening mee dat kleding niet te strak mag zitten, zeker als je extra lagen thermokleding onder je broek en jas aanhebt. Koop je skipully’s dus niet te klein.

Bekijk de dames skipully’s*.

Een warm vest

Om warm te blijven tijdens het skiën, draag je verschillende lagen kleding. De warme lucht kan hiertussen blijven hangen. Je draagt minimaal drie lagen: een (thermo) shirt, een skipully en een ski jas. 

Op een koude dag trek je snel nog even een vest over je pully aan. Het fijne van een vest is dat je deze snel aan of uit kunt trekken als de temperatuur verandert, ook als je een helm op hebt. Een vest is dus altijd fijn om bij je te hebben. Zeker de vesten van Protest vind ik heel erg stoer. 

Protest wintersportkleding

Korting op Protest wintersportkleding

Ga jij ook op wintersport? Dan is het hoog tijd om jouw wintersportoutfit voor dit seizoen te shoppen! En dat kan met korting. Gebruik de code travelwriter10 voor 10% korting! Deze code is geldig tot en met 31 maart 2022, zowel op de nieuwe als oudere collecties.

Protest wintersportkleding

* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Protest.

Meer lezen:

Laat een bericht achter!