Aniek Rooderkerken

Aniek Rooderkerken is reisblogger op Italië Uitgelicht en travelwriter.nl. Hiernaast werkt ze als Content Marketeer en Social Media Expert en is ze een enthousiast wielrenner. Ze studeerde Cum Laude af aan de Universiteit Utrecht, waar ze zich specialiseerde in de kunst en literatuur van de Italiaanse en Nederlandse Renaissance. Niet vreemd dat zij vaak in Italië te vinden is. Ook andere bestemmingen hebben haar interesse: zo reist ze in 2017 af naar Jeruzalem, Israël, ontdekt ze het UNESCO erfgoed van Griekenland en zal ze een fietstocht maken door Nevada, Utah en Colorado. Meer weten? Neem contact op via aniek@travelwriter.nl!

Cultuur en UNESCO: travelwriter.nl

Travelwriter Aniek benut iedere vakantiedag om de wereld rond te reizen en zich te laten verrassen door het onbekende. Schrijft over bijzondere reizen, mysterieuze culturen, historische steden en unieke bestemmingen. Ze gaat een beetje avontuur hiervoor niet uit de weg en heeft als ultieme doel alle UNESCO sites bezocht te hebben. Ze daagt zichzelf graag uit op de racefiets en traint voor haar tweede marathon. Travel the world and write your story!

Dé Italië Reisblog: Italië Uitgelicht

Italië Uitgelicht is hét online reismagazine over Italië. Ontstaan uit de liefde voor Italië worden op deze website de mooiste reistips, over steden en regio’s, kunst en cultuur, met jou gedeeld. Eigenlijk over al het moois dat Italië te bieden heeft! Aniek hield in Italië tekeningen van Da Vinci in haar handen in Florence, kroop in de piramide van Rome, at rauwe zee-egel in Bari en studeerde Italiaans in een klas vol priesters in Perugia. Wat wordt het volgende Italiaanse avontuur?

Wielrennen

Sinds een aantal jaar is Aniek op de racefiets te vinden. Ze fietst bij de Utrechtse wielervereniging CS030 en rijdt zo nu en dan wedstrijden. Favoriet zijn lange beklimmingen en technische tijdritten. In 2016 behaalde ze de 3e plaats bij de Ronde van het Wilhelminapark, de 1e plaats bij het Utrechts trijdritkampioenschap niet-licentiehouders, de 4e plaats op het NK Tijdrijden vrije renners en de 1e plaats Red Bull kop over kop met het team CS030 chicks. Tussen het fietsen door traint ze voor haar tweede marathon.

Marathon van Athene

Marathon van Athene

Sharing is caring!